Înregistrați-vă acum

Logare

Parolă pierdută

Ați pierdut parola? Vă rugăm să introduceți adresa de e-mail. Veți primi un link prin e-mail, care va crea o nouă parolă.

Adaugă articol

Trebuie să vă autentificați pentru a adăuga un articol sau să creați un cont nou.

Logare

Înregistrați-vă acum

Înregistrarea pe website-ul nostru este foarte simplă. Nu este necesar să completați toate câmpurile. După confirmarea adresei de email, puteți edita profilul Dvs. Avantajul este că puteți adăuga articole cu link, către website-ul Dvs. Mult succes!

Categorie : WordPress

WordPress a fost dezvoltat inițial ca platformă de blogging, dar undeva de-a lungul drumului, dezvoltatorii și-au dat seama că putem face mult mai mult cu această platformă.

La ora actuală, WordPress este în spatele majorității website-urilor, de la site-uri de e-commerce la comunități, cursuri online, imobiliare, turism, etc. În acest moment, există peste 45.000 de pluginuri gratuite în directorul oficial WordPress.

Indiferent dacă doriți să creați un site de bază pentru o afacere locală sau un imens magazin online care să vândă mii de produse, se poate face cu WordPress. WordPress vă permite să vă extindeți prin utilizarea pluginurilor și a zecilor de mii de teme.