Înregistrați-vă acum

Logare

Parolă pierdută

Ați pierdut parola? Vă rugăm să introduceți adresa de e-mail. Veți primi un link prin e-mail, care va crea o nouă parolă.

Adaugă articol

Trebuie să vă autentificați pentru a adăuga un articol sau să creați un cont nou.

Logare

Înregistrați-vă acum

Înregistrarea pe website-ul nostru este foarte simplă. Nu este necesar să completați toate câmpurile. După confirmarea adresei de email, puteți edita profilul Dvs. Avantajul este că puteți adăuga articole cu link, către website-ul Dvs. Mult succes!

SEO, viteza de încărcare în browser

SEO, viteza de încărcare în browser

SEO, viteza de încărcare în browser – dacă doriți ca website-ul Dvs., să fi vizitat constant, este extrem de important să efectuați servicii SEO, în mod corespunzător. Problema este că, „ușor de zis dar greu de făcut”. Cele mai multe website-uri au un design extrem de atractiv și o cromatică plăcută dar, lipsește cu desăvârșire partea de optimizare, viteza, au timpi lungi de încărcare în browser.

SEO, viteza de încărcare în browser

Este adevărat, când vine vorba de SEO, cele mai importante lucruri sunt conținutul și backlink-urile (serviciile de link building) însă, aspectele tehnice SEO, nu pot și nu ar trebui ignorate. Motoarele de căutare clasifică website-ul Dvs., pe baza unei multitudini de puncte, iar viteza site-ului este un factor important.

Pentru a afla de ce aveți nevoie de un site web rapid și bine optimizat, va trebui să finalizați de citit acest material.

De ce este vital să avem un website bine optimizat?

De ce este atât de important să ai un site rapid și optimizat pentru dispozitivele mobile? Ei bine, răspunsul este extrem de simplu! Viteza site-ului nu este doar responsabilă pentru atragerea clienților, ci joacă de asemenea, un rol major în determinarea gradului în care un site se situează pe motoarele de căutare. În plus, este cunoscut faptul că nimeni nu așteaptă mai mult de 3 secunde pentru a încărca un site!

Majoritatea site-urilor iau doar trei sau maxim patru,cinci secunde. Website-urile care se încarcă greu în browser, sunt extrem de enervante. Oamenii tind să le ignore în întregime și să caute site-uri similare care sunt mai rapide și mai ușor de accesat.

Google este exact la fel, face diferența între un website bine optimizat și unul care chinuie internauții. Dacă cumva ați accesat website-ul nostru de pe un dispozitiv mobil, cu siguranță ați văzut cât de repede se încarcă.

Timpul de încărcare este prea mare

Dacă la accesarea în browser a unui website, timpul de încărcare este prea mare, Google îl va plasa sub alte site-uri similare, în rezultatele organice. Google este responsabil pentru găsirea celor mai bune site-uri, care se potrivesc cel mai bine cu ce caută persoanele în internet. Așadar, website-urile care se încarcă greu în browser, cu siguranță vor avea de suferit în poziționarea organică.

Un site web lent, dă șanse mari site-ului Dvs., să fie plasat pe primele poziții Google. Chiar dacă aveți o strategie uimitoare de SEO, un site web lent poate trage cu adevărat site-ul Dvs., în jos. Din păcate, viteza de încărcare slabă în browser, nu este singura problemă cauzată de un website lent.

Grav este că dacă cineva urma să rămână pe website-ul Dvs., pentru o perioadă lungă de timp, este posibil să nu facă afaceri cu Dvs., din această cauză! Acest lucru se va datora în special experienței slabe pe care o au cu site-ul Dvs.

Serviciile SEO, variază în funcție de importanță

Deși fiecare aspect al unui serviciu SEO, variază în funcție de importanță, aceasta nu schimbă faptul că este mai mult sau mai puțin important. Dacă nu reușiți să utilizați în mod corespunzător capabilitățile SEO, concurenții Dvs., vă vor lăsa în urmă cu siguranță. Deci, cum vă feriți să vă confruntați cu o astfel de situație? Există o mulțime de practici pe care le puteți încorpora pentru o încărcare mai rapidă.

Dacă cineva elimină codul excesiv de pe site-ul Dvs., sau doar găsiți un server mai rapid, de la o firmă de hosting care se respectă, avantajul poate veni instant. Deși acestea ar putea costa ceva bani în plus, pe termen lung, merită. Contactați-ne pentru mai multe informații.

Despre Link Building

Specialist în servicii de optimizare și promovare pentru motoarele de căutare. În domeniul SEO și Web design, din anul 2004.

Urmăriți-mă!

Lăsați-ne un răspuns.

Care este capitala româniei? ( bucuresti )